Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Hebt u na 1 juli 2015, maar voor 1 april 2020 de transitievergoeding betaald aan een zieke werknemer? Dan hebt u recht op compensatie van het UWV. Let er op dat de aanvraag moet zijn ingediend voor 1 oktober 2020. Is de transitievergoeding betaald na 1 april 2020? Dan moet binnen zes maanden de aanvraag binnen zijn bij het UWV.

Weten wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we vandaag nog contact met u op.

We nemen telefonisch met u door of u aan de voorwaarden van de compensatieregeling voldoet. Als dat het geval is dan berekenen we de hoogte van uw claim en wat onze kosten zullen zijn. Zodra u daarmee akkoord bent gegaan, dan gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de transitievordering van het UWV zal ontvangen.

U kunt hieronder aangeven aan hoeveel zieke ex-werknemers u de transitievergoeding hebt voldaan.

Komt u (nog) niet in aanmerking voor de compensatie maar heeft u wel vragen. Bijvoorbeeld over (de uitbetaling van) de transitievergoeding, of de re-integratie van zieke werknemers? U kunt dan contact opnemen met onze collega’s van Hanze advocaat – specialist in arbeidsrecht